KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Trampolinespringen - Districtswedstrijd
17-01-2016 Trampolinespringen Rusheuvelstraat 5, Oss Sporthal de Rusheuvel

District Kampioenschappen 2016De commissie trampolinespringen Regio Zuid organiseert op zondag 17 Januari 2016 in samenwerking met Turnoss en de KNGU de districtskampioenschappen individueel en synchroon.

In de bijlage de overige informatie zoals tijdschema en springvolgorde. Vriendelijk verzoek om dit goed te checken. Mocht iemand per ongeluk in de verkeerde groep ingedeeld staan, of er staat een verkeerde oefening achter de naam hoor ik dit graag z.s.m., zodat ik dit in het telprogramma aan kan passen.

Alle deelnemers springen een verplichte en een keuze oefening, waarbij bij de keuze oefening de moeilijkheid mee telt in de eindscore.

Per groep gaat de beste 70% met een maximum van 8 sporters naar de finale, waar zij nog een keuze oefening mogen springen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen per groep zal de score in de finale op 0 punten beginnen. Bij minder dan 6 deelnemers per groep in de voorronde wordt de score uit de voorronde meegeteld in de finale.

Bij synchroon gelden dezelfde regels als bij individueel.

De trainers worden verzocht uiterlijk 13 januari te laten weten wie er voor jullie vereniging zal komen om te jureren.

Naam + functie + ev. trampoline (mogelijk wordt er nog geschoven als blijkt dat dit beter is). 

Tevens worden de trainers verzocht, om van de springers in groep 7 en 8, de verplichte en keuze oefeningen op te geven i.v.m. de moeilijkheid. Deze mogen naar mij gemaild worden, of op de wedstrijddag zelf ingeleverd worden bij de wedstrijdleiding.Let op; Springers in groep 8 die oefening 9 springen mogen ook 2 sprongen in hun verplichte oefening mee laten tellen voor MH. Deze sprongen mogen in tegenstelling tot bij de springers die oefening 10 springen wel herhaald worden in hun 1ste keuze oefening. Geef aan met een * welke sprongen mee moeten tellen.

Het tijdschema zit erg krap in elkaar. Soms moeten springers direct na hun individuele wedstrijd op een andere trampoline synchroon, of andersom. Ik heb getracht iedereen zo in te delen dat ze niet de hele dag aanwezig hoeven te zijn. Mocht iemand per ongeluk toch op twee plaatsen tegelijk moeten springen, omdat ze bv. synchroon in een oudere leeftijdsklasse springen dan individueel, dan lossen we dat ter plekke op. Meld dit dan a.u.b. zo snel mogelijk bij mij of bij de wedstrijdleiding.

Op deze wedstrijd zullen er twee setjes 4x6 trampolines klaar staan bij trampoline 1 en 2. Dat betekent dat iedereen (ook de A en B springers) synchroon springen op een 4x6 trampoline.Groep 5, 6, 7 en 8 springen individueel op een Ultimate trampoline. Alle andere groepen springen individueel op 4x6.

We verzoeken iedereen om op tijd aanwezig te zijn en voor voldoende vangers te zorgen, zodat de wedstrijd soepel kan verlopen. De wedstrijd kan maximaal 30 minuten inlopen. Houd hier dus a.u.b. ook rekening mee.

m.v.g.Hilde AbrahamsHilde.abrahams@planet.nl0412-645429

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans