KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TD ZWN - Achterbanoverleg
13-06-2016 Topaasstraat 13, Breda Gemeentelijk Sportcentrum

 

 

Beste heer/mevrouw,

Via deze weg willen wij u graag uitnodigen voor het achterbanoverleg 2016 van de Commissie Turnen Dames Regio Zuid-West Nederland.

Dit achterbanoverleg wordt gehouden op maandag 13 juni om 20.00 uur in het Gemeentelijk Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13 te Breda. Vanaf 19.30 kunt u al binnenlopen. Dit overleg is bedoeld voor zowel de technische leiding binnen uw vereniging als de bestuursleden die zich bezig houden met wedstrijdzaken.

Tijdens het overleg kijken we terug naar het lopende seizoen 2015-2016 en presenteren wij onze voornemens voor het komende seizoen 2017. Wanneer er zaken zijn die u graag wilt bespreken tijdens de bijeenkomst dan is het mogelijk om deze onderwerpen op voorhand per e-mail te verzenden naar secretariaat.turnendameszwn@gmail.com. Met uw ideeën en voorstellen kunnen wij nog beter invulling geven aan onze taken en het seizoen 2017.

Indien u aanwezig wenst te zijn bij dit overleg, willen wij u verzoeken om voor donderdag 9 juni 2016 uw aanmelding te sturen naar dam@zuid.kngu.nl. Hierdoor kunnen zowel wij, als Gemeentelijk Sportcentrum Breda voorzien in een goed verloop van het overleg.

Graag tot ziens op 13 juni 2016.

met vriendelijke groet,

TCTD ZWN

Gerrie van Baaren

secretariaat

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans