KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Theatervoorstelling voor ouders
07-10-2013 Theater aan de Parade, Den Bosch

Theatervoorstelling voor ouders

Hoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Bestel nu uw kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ versie ouders. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs.

‘Wel winnen, hè!’ - versie ouders - is een humoristische theatervoorstelling met onder andere Kim Scheerder en Bas Grevelink (van de Comedytrain en de musical Joseph), onder regie van Aike Dirkzwager. Een heerlijk avondje uit in het theater!Theater aan de Parade, Den Bosch  07 oktober 2013

In de voorstelling volgen we 24 uur het gezin van Lisa en Bas, van het ontbijt zaterdagmorgen tot en met het ontbijt zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop stress, want het is veel geregel en gedoe (terwijl de kinderen best druk zijn…) en Lisa en Bas willen graag dat hun kinderen winnen. Daar komt nog eens spanning in hun relatie bij. Zeker als het bestuur van de voetbalclub twijfelt of ze Bas nog wel wil als coach en Lisa hem verwijt dat hij zich niet wat aanpast.

De inloop is vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

Van de voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ is ook een versie voor vrijwilligers bij sportclubs. Die versie wordt in totaal zo’n 300 keer op de planken gebracht. Bezoekers waarderen deze voorstelling met een gemiddeld rapportcijfer 8,1 en vonden de voorstelling boven verwachting.

Bekijk hier de trailer van de versie van de theatervoorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs.

De voorstelling wordt u aangeboden door NOC*NSF en tientallen sportbonden, in samenwerking met lokale partijen. En wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van het ministerie van VWS (waardoor een kaartje niet € 20 maar slechts € 5 kost!).

Bestel hier uw kaarten voor de voorstelling voor ouders: http://www.welwinnenhe.nl/ouders/index.html

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans