KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Zuid: 1e kwalificatiewedstrijd district Zuid instap/pupil 1/pupil 2 N2, jeugd N3 en divisie 2, aangevuld met divisie 1, 4, 5, 6, N1, eredivisie of D-niveau's
07-12-2019 t/m 08-12-2019 Turnen Dames Piushof 137, Panningen Sporthal Piushof
Jazzdans ZWN - Theaterdemo
14-09-2013 Dans Molenwater 99, Middelburg

Er is geen voorverkoop van kaartjes. De kassa gaat open om 18.15 uur. De voorstelling start om 19.00 uur.Entree:  t/m 11 jaar € 4,00, vanaf 12 jaar € 8,00

Ook dit seizoen zijn er weer 2 demodagen dans georganiseerd door de werkgroep. Beide dagen werden druk bezocht en maar liefst 125 dansen hebben we zien passeren. De een nog mooier, grappiger of beter dan de ander. Het is ons toch gelukt uit alle dansen een selectie te maken voor de theaterdemo, als duurde de beslissingsvergadering dit jaar langer dan ooit.

Een aantal jaren geleden hadden we enorm veel deelname in de categorie tot 12 jaar en waren er weinig groepen in de leeftijden daarboven. Nu is dat bijna omgedraaid. We zien een enorme toename in deze groepen. Misschien wel dankzij de vele dans -programma’s die we op tv kunnen zien.

Hoe dan ook, we hebben een gevarieerd programma kunnen samenstellen waarin onder andere jazzdans, hiphop, burlesque, showdans, kinderdans en modern vertegenwoordigd is.

Daarnaast hebben we gastoptredens van Pro Arte onder leiding van Jacques Delsing.

Het belooft een mooie avond te worden.

 

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans