KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Overleg van bondsbestuur met clubbestuurders
27-01-2016 Nassaulaan 62-64, Rijen CC De Boodschap

Uitnodiging raadpleging bondsbestuur

Om daadwerkelijk onze gymsport vooruit te helpen, wil het bondsbestuur graag precies weten wat er bij de clubs speelt. Alleen met de input van zoveel mogelijk clubs denken zij samen met de bondsraad op een goede wijze richting te kunnen geven aan de sport in zijn geheel. Daarom hebben zij jullie opvattingen en suggesties nodig. Het bondsbestuur wil dus graag met de clubbestuurders in gesprek en nodigt jullie uit voor een overleg.

Datum: woensdagavond 27 januari 2016

Inloop: vanaf 19.30 uur Aanvang: 20.00 uur Einde: ± 22.00 uur

Locatie: CC de Boodschap, Nassaulaan 62-64 in Rijen.

Onderwerpen zijn onder andere:

- de contributieaanpassing en het lidmaatschaps- en contributiebeleid- de toegevoegde waarde van het KNGU-lidmaatschap- de invulling en begeleiding van opleidingen- de oefenstof voor met name de recreanten- service en ondersteuning aan clubs- de clubs en de KNGU- de communicatie over diverse zaken.Vanzelfsprekend nodigen we jullie uit zelf ook onderwerpen aan te dragen. Voor meer info, zie de uitnodigingsbrief.

Indien uw club wil komen, verzoeken wij u ons dit uiterlijk 24 januari te laten weten via dam@zuid.kngu.nl. Geef hierin a.u.b. ook even aan met hoeveel personen u komt.Het bondsbestuur hoopt dat veel clubs gehoor zullen geven aan deze uitnodiging.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans