KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
KNGU Zomerkampen
30-06-2013 t/m 18-08-2013

KNGU Zomerkampen: Al meer dan 50 jaar een hit!

Een week lang feesten en keten, welk kind wil dat nu niet?! KNGU Zomerkampen organiseert daarom jaarlijks 7 weken zomerkamp. Vanuit heel Nederland komen kinderen al ruim 50 jaar naar Beekbergen om een week deel te nemen aan dit geweldige kamp.

Bij de KNGU zomerkampen beleef je het! Een week lang met andere leeftijdsgenootjes in een tent slapen, nieuwe vrienden maken die ook van turnen of dansen houden. Ook het ouderwetse afwassen met een wasteiltje en afwasborstel hoort erbij. Daarnaast worden er een heleboel leuke spellen gespeeld zoals; levend kwartet, bos-renspelen, waterspelen, smokkelspelen en misschien wel een spannend griezelspel in de bossen. Lekker spetteren in de grootste waterval van de Benelux, springen van de duikplank in het zwembad en glijden van de hoge zeephelling zal ook zeker niet ontbreken tijdens zo’n geweldige week.
Om je een sfeerimpressie te geven, vind je via via de link (http://www.youtube.com/watch?v=tpJcDvUEJFo) een leuk filmpje van een week zomerkamp.

Voor wie is het?
Iedereen in de leeftijd 6 tot en met 18 jaar is welkom als deelnemer. Afhankelijk van je leeftijd wordt je ingedeeld in een van de leeftijdsgroepen, waarbij alles ook afgestemd is op die leeftijdsgroep.
Ben je nu 18 jaar of ouder, ben je nog steeds van harte welkom. De Zomerkampen draaien volledig op vrijwilligers en die kunnen we altijd gebruiken. Vind jij het leuk een groep kinderen te begeleiden? Informeer bij je vereniging of kijk op www.zoka.nl hoe jij mee kunt als leiding.

Wanneer is het?
De KNGU Zomerkampen zijn er vanaf de eerste tot en met de laatste week van de zomervakantie voor heel Nederland. Iedere week start er een nieuwe week, waarvoor je je vooraf inschrijft.

Inschrijven
De inschrijvingen voor 2013 zijn al in volle gang, maar ook jij kunt je nog steeds aanmelden. Op onze site vindt u alle informatie met betrekking tot inschrijven. Mocht uw vraag er niet tussen staan, kunt u bij John en Marsika terecht met uw vragen. Zij verzorgen de inschrijvingen en zijn bereikbaar via inschrijvingen@zoka.nl
Meer weten? Kijk op www.zoka.nl.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans