KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Halve Finale Limburgse Kampioenschappen
23-02-2019 t/m 24-02-2019 Turnen Dames Rijksweg 7b, Horn Sporthal Hornerhof

Organisatie: Turnclub Horn

De nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft ertoe geleid dat Dutch Gymnastics (de KNGU) alsmede onze werkgroep zijn beleid heeft moeten aanpassen ten aanzien van het foto-opnamebeleid.Eea is samen gevat in het document hieronder. Neemt u hier svp kennis van.

Regio kamp ABC Groepen
23-02-2019 t/m 23-02-2019 Groepsspringen Lage Zwaluwe
Regiofinale divisie 3 , N3 en Jeugd N4 + Toestelfinales divisie 1-2-3 en N1-N2-N3-N4
23-02-2019 t/m 24-02-2019 Oisterwijk Sporthal De Leye, Baerdijk 43

Let op: Speciale instructie voor de zondag wedstrijd 1 in baan 1 en baan 2!

De warming-up voor wedstrijdronde 1 en 2 zal starten om 8:40 uur.

Turnsters die NIET in deze wedstrijdronde 1 en 2 moeten turnen worden nog niet in de zaal toegelaten in verband met de beperkte ruimte.

Na wedstrijdronde 2, volgt een nieuwe warming-up voor de turnsters die uitkomen in wedstrijdronde 3 en 4.

De uitslag van wedstrijdronde 1 en 2 wordt bekend gemaakt tussen ronde 2 en 3. De prijsuitreiking zal volgen na wedstrijdronde 4.

Turnsters die een medaille winnen worden verwacht bij de prijsuitreiking. Alle andere turnsters hoeven niet te wachten op deze prijsuitreiking.

RTC Training Turnen Heren
05-03-2016 Turnen Heren Marathonloop 7, Den Bosch Flik-Flak Accommodatie

Elke club in district Zuid kan deelnemen aan de inloop trainingen. Per trainer mogen 3 talenten meegenomen worden. De kosten worden betaald door de KNGU, het CTO en Provincie Noord-Brabant. (De trainingen kunnen dus gratis gevolgd worden!) Deze inloop trainingen richten zich op 2e, 3e en 4e divisie turners. Data: 5 maart, 4 juni en 2 juliTijd: 14.00—17.00 uurMarathonloop 5 in Den BoschDoelstelling RTC inloop trainingen: Trainingsfaciliteiten bieden (1x per 6 weken) voor turners van 7-12 jaar in de 2e, 3e en 4e divisie (voorgeschreven oefenstof). Bijscholing voor coaches. (licentiepunten zijn hierbij te verdienen) Stimulering contacten tussen verenigingen en eventueel met “High Potential Club” coaches.

Trainingsinhoud: Elke training wordt een thema behandeld met betrekking tot het aanleren van de basis- en profielelementen;  de technische uitvoering van de elementen; methodiek, didactiek en lesorganisatie.  Trainers mogen zelf ook thema’s aandragen! Aanmelden bij Maarten Verkuijlen via verkuijlen@kngu.nl.

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans