KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Theatervoorstelling Wel winnen, hé!
13-02-2013 Oss

 

Dit schrijven is gericht aan alle bestuursleden, kaderleden en
leiding.


Op 27 oktober tijdens de ontmoetingsdag in Veldhoven was een van de bestuursthema’s “Samen naar een veilig sportklimaat”.
Dit initiatief van de NOC/NSF samen met de sportbonden wordt onder meer ondersteund door de theatervoorstelling “Wel winnen hè”.

Nu hebben we in Terneuzen het geluk of misschien ook wel de pech gehad dat deze voorstelling in Terneuzen de eerste was in een nieuwe cyclus van voorstellingen. Namens EMM Terneuzen zijn Rien van Weele en ondergetekende naar deze voorstelling geweest op uitnodiging van de gemeente Terneuzen. Na de voorstelling kwamen zowel Rien als ikzelf tot de conclusie dat het jammer was dat we niet in de gaten hebben gehad dat deze voorstelling ook bestemd was voor de kaderleden en leiding.

Tijdens de voorstelling werd ons namelijk een behoorlijke spiegel voorgehouden over de verhoudingen tussen bestuur en leiding, leiding en ouders, ouders en bestuur. Alle gespeelde scènes waren ò zo bekend, maar het is toch heel goed om weer eens met de neus op de feiten gedrukt te worden.

Kortom, een voorstelling die zeker aan te bevelen is voor bestuursleden, maar zeker ook voor de overige kaderleden en leiding. Het aanbod van de KNGU, dat aangeboden wordt op de Campus, betreffende een veilig sportklimaat dekt in mijn ogen alle naar voren gekomen knelpunten uit de theatervoorstelling.

Dus bestuurders, kijk op (
http://www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen) wanneer er in uw omgeving een voorstelling is, en ga er naar toe met de kaderleden en leiding en investeer in uw vereniging door de kosten van de voorstelling te betalen (€ 5,00 per persoon).

Marien Meijer
GV EMM Terneuzen

28 januari Uden
01 februari Maastricht
04 februari Weert
13 februari Oss
18 februari Roosendaal
07 maart Etten-Leur
18 maart Middelburg
28 maart Breda
03 april Venlo
11 april Cuijk
16 april Helmond
17 april Veldhoven
22 april Goes
23 april Waalwijk

http://www.positiefcoachen.nl/theater/

 

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans