KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Kadercongres - Kick-off Recreatieproject
27-10-2012 Recreatie Knegselseweg 50, Veldhoven

Uw vereniging is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de kick-off van een recreatieproject tijdens het kadercongres op 27 oktober in Veldhoven.

Samen met alle deelnemende verenigingen willen we op basis van uw ervaringen en ideeën tijdens deze Kick-off komen tot een nieuw aanbod voor recreatieve groepen, welke door elke vereniging in de toekomst individueel of in samenwerking met andere clubs georganiseerd kan worden met ondersteuning van District Zuid.

Uw vereniging kan deelnemen aan deze dag met 3 groepen van maximaal 12 kinderen per groep in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Een leid(st)er of een assistent begeleidt een groep. De trainer die een licentie heeft, ontvangt voor deze dag 4 licentiepunten.

De leid(st)er of assistent neemt met haar/zijn groep deel aan 3 onderwerpen:

- Alternatieve toestellen
De trainer wordt de gelegenheid geboden op een creatieve manier gebruik te maken van allerlei alternatieve materialen. De trainer bouwt hiermee opstellingen die de kinderen meteen uit kunnen proberen. De trainer voert een aantal opdrachten uit en noteert zijn/haar creatieve ideeën. Deze worden gecollecteerd en gedeeld met de andere deelnemende trainers.

- Groepsspringen
De trainer bereidt met de kinderen vooraf in eigen zaal een sprongsessie voor. De kinderen tonen deze aan publiek.

- Demo van 1,5 tot 2 minuten
De trainer bereidt met de kinderen vooraf in eigen zaal een demo voor die de onderdelen dans, gym en acro moet bevatten. De kinderen tonen deze aan publiek. 

Als u HIER klikt, kunt alles lezen over het programma, de criteria voor deelname, wat verwachten we van de deelnemers, het inschrijfformulier en overige belangrijke zaken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Kim van Olst, dmo@zuid.kngu.nl of per telefoon: 0183-409799.

We hopen uw vereniging te mogen begroeten op het kadercongres, zodat we samen een nieuwe toekomst voor onze recreatieve sporters neer kunnen zetten.

Inschrijven kan tot 15 september, maar vol = vol.

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans