KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Halve Finale Limburgse Kampioenschappen
23-02-2019 t/m 24-02-2019 Turnen Dames Rijksweg 7b, Horn Sporthal Hornerhof

Organisatie: Turnclub Horn

De nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft ertoe geleid dat Dutch Gymnastics (de KNGU) alsmede onze werkgroep zijn beleid heeft moeten aanpassen ten aanzien van het foto-opnamebeleid.Eea is samen gevat in het document hieronder. Neemt u hier svp kennis van.

Regio kamp ABC Groepen
23-02-2019 t/m 23-02-2019 Groepsspringen Lage Zwaluwe
Regiofinale divisie 3 , N3 en Jeugd N4 + Toestelfinales divisie 1-2-3 en N1-N2-N3-N4
23-02-2019 t/m 24-02-2019 Oisterwijk Sporthal De Leye, Baerdijk 43

Let op: Speciale instructie voor de zondag wedstrijd 1 in baan 1 en baan 2!

De warming-up voor wedstrijdronde 1 en 2 zal starten om 8:40 uur.

Turnsters die NIET in deze wedstrijdronde 1 en 2 moeten turnen worden nog niet in de zaal toegelaten in verband met de beperkte ruimte.

Na wedstrijdronde 2, volgt een nieuwe warming-up voor de turnsters die uitkomen in wedstrijdronde 3 en 4.

De uitslag van wedstrijdronde 1 en 2 wordt bekend gemaakt tussen ronde 2 en 3. De prijsuitreiking zal volgen na wedstrijdronde 4.

Turnsters die een medaille winnen worden verwacht bij de prijsuitreiking. Alle andere turnsters hoeven niet te wachten op deze prijsuitreiking.

Workshop "Haalbaarheid eigen accommodatie"
29-05-2013 Heisprong 15, Prinsenbeek

Gymsport accommodatie: belangrijk voor een succesvolle toekomst!Workshops “Haalbaarheid eigen accommodatie”

Geacht Bestuur,De sportconsument, hoe jong ook, wordt steeds kritischer. De wereld verandert snel en in de sportsector moet kwaliteit geboden worden om succesvol te kunnen zijn in de toekomst. Buiten een  aantrekkelijk en verantwoord sportaanbod zijn ook de voorzieningen belangrijk. Een accommodatie waar men zich thuis voelt en die uitstraling heeft, draagt bij aan succes.De KNGU zet de komende jaren dan ook in  op meer en betere gymsportaccommodaties. Uiteraard heeft deze ambitie van betere accommodaties een enorm spanningsveld met de huidige recessie in de economie. Gemeenten, als belangrijke partner, trekken zich steeds meer terug waar het gaat om accommodatiebeleid .Maar daar ligt juist ook een kans voor de gymsport. Onderwijs, buitenschoolse opvang, buurthuizen en dergelijke zoeken partners om hun exploitatie van de gebouwen te versterken. Overheidsuitgaven voor meerdere doelen gebruiken, spreekt de politiek aan.Er is een natuurlijke  samenhang  tussen de vele  sportvormen die wij aanbieden en de genoemde doelgroepen/organisaties. Daarin onderscheidt de gymsport zich van veel andere sporten.In 2 workshops wordt met elkaar  gewerkt aan een haalbaarheidstoets voor een eigen gymsport accommodatie van uw vereniging. Uiteraard helpen wij u op gang met belangrijke informatie en  een aantal stappen die genomen moeten worden om te kunnen beoordelen of een eigen accommodatie voedingsbodem heeft. Aan het eind van de eerste avond krijgt u  huiswerk  mee om vervolgens zelf de eerste stappen te zetten in uw eigen gemeente. Tijdens de 2de workshop, na de zomerperiode, komen wij weer bij elkaar om de vervolgstappen vorm te geven. Tijdens de tweede bijeenkomst ontstaat al een goed beeld wat de mogelijkheden zijn voor uw club. De workshops staan onder leiding van Peter Bus, accommodatiespecialist van de KNGU.De eerste van de twee workshops vinden plaats op:Woensdag 29 mei in Prinsenbeek  19.30 uur, Sporthal de Linden, vergaderlokaal 1, Heisprong 15. Donderdag 30 mei in Nederweert 19.30 uur, Sporthal de Bengele, vergaderruimte 4 (achter het Sportcafé), Bengele 8.Meldt u dus aan via dam@zuid.kngu.nl en reserveer de datum in uw agenda.Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 mei.

Graag tot ziens bij een van de workshops.

Met vriendelijke groet,Tim den Biggelaar en Gijs NausDistrictsmedewerkers Clubmanagement ZuidTel: 013-5704466 (Tim) of 0485-381124 (Gijs)

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans