KNGU district Zuid
Vul hier de titel in


RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TD ZWN - Achterban Overleg
12-06-2012 Turnen Dames Topaasstraat 13, Breda

Beste heer / mevrouw,

Via deze weg willen wij u graag uitnodigen voor het achterbanoverleg 2012 van de Commissie Turnen Dames Regio Zuid-West Nederland. Dit achterbanoverleg wordt gehouden op dinsdag 12 juni om 19.30 uur in het Gemeentelijk Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13 te Breda. Vanaf 19.00 kunt u al binnenlopen. Dit overleg is bedoeld voor zowel de technische leiding binnen uw vereniging als de bestuursleden die zich bezig houden met wedstrijdzaken.

Tijdens het overleg kijken we terug naar het seizoen 2011 - 2012 en presenteren wij onze voornemens voor het komende seizoen 2012 - 2013.

Verder zijn wij nog op zoek naar enthousiaste verenigingen die in 2013 een wedstrijd willen organiseren. De wedstrijdkalender voor 2013 treft u op de website van het district aan.

U kunt natuurlijk ook onderwerpen die u graag onder de aandacht wenst te brengen tijdens het overleg naar voren brengen. Met uw ideeën en voorstellen kunnen wij nog beter invulling geven aan onze taken en het seizoen 2012 – 2013.

Wanneer er zaken zijn die u graag wilt bespreken tijdens de bijeenkomst dan is het mogelijk om deze onderwerpen op voorhand per e-mail te verzenden naar mvangils@zeelandnet.nl.

Indien u aanwezig wenst te zijn bij dit overleg, willen wij u verzoeken om voor vrijdag 8 juni 2012 uw aanmelding te sturen naar dam@zuid.kngu.nl. Hierdoor kunnen zowel wij, als Gemeentelijk Sportcentrum Breda voorzien in een goed verloop van het overleg.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 12 juni 2012.

Met vriendelijke groet,
Namens de RCTD ZWN,
Michel van Gils
Voorzitter Commissie Turnen Dames
Regio Zuid-West Nederland

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans