KNGU district Zuid
U bent hier:Home » Agenda
Vul hier de titel in

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagenSelecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TD - GAAT NIET DOOR - Districtsfinale divisie 5 en D2
04-07-2015 Weert

Alle weerberichten laten zien dat we te maken krijgen met enorme temperaturen, morgen en zaterdag tot ver boven de 30 graden.

Na onderling overleg hebben we besloten dat het onverantwoord is om de districtswedstrijd divisie 5 en D2 in Weert bij deze extreme weeromstandigheden door te laten gaan.

De commissie TD Limburg zal nagaan of het mogelijk is de wedstrijd ergens na de zomervakantie te laten plaats vinden. Wilt u dit nieuws a.u.b. aan de betrokkenen binnen uw vereniging verspreiden.

 

TH - GAAT NIET DOOR - Finale Competie
04-07-2015 Veldhoven

Alle weersberichten laten zien dat we te maken krijgen met enorme temperaturen, morgen en zaterdag tot ver boven de 30 graden.Op dit moment is de temperatuur in de turnhal een meter boven de grond gemeten 28,6 graden.

Na onderling overleg hebben we besloten dat het onverantwoord is om de finale van de jongenscompetitie a.s. zaterdag bij deze extreme weersomstandigheden door te laten gaan.

Milan en Irma zullen nagaan of het mogelijk is de wedstrijd eind september/begin oktober te laten plaats vinden. Wil je dit nieuws a.u.b. aan de jongens en jullie juryleden vertellen?

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • Kellogs 130 x 66
  • gk
  • jansen
  • zlotto
  • psb